Descrierea Spectacolului

In basmele romanesti ursitoarele aveau un rol foarte important ele fiind asteptate la nasterea fiecarui copil, aparitia acestora fiind interpretata ca fiind de bun augur pentru pruncul nou nascut.Parintii asteptau cu infrigurare aparitia Ursitoarelor pentru a ursi numai de bine copilului nou venit pe lume.

Ursitoarele au rolul de a introduce audienta intr-o lume feerica , de basm si de a aduce copilului daruri spirituale care il vor calauzi in viata pe care abia o incepe.

Cele trei ursitoare isi fac aparitia una cate una in timpul petrecerii pe o coloana sonora adecvata menita sa surprinda si sa readuca printre invitati feerica lume de basm. Zana Iubirii,Zana Norocului si Zana Intelepciunii invesmantate in rochii de poveste vorinterpreta numele dat copilului , zodia in care este nascut si ceea ce-i rezerva astrele , ursesc despre sanatate , cariera , noroc  , dragoste dar si de …bani.    Nici parintii , nasii sau bunicii nu vor „scapa” neursiti.

La final parintii au parte de o surpriza placuta din partea celor trei ursitoare , momentul devenind unul foarte emotionant.

Intreaga reprezentatie dureaza in jur de 20-25 de minute, dar intensitatea momentului este foarte mare impresionand puternic audienta. Ursitoarele accepta sugestii din partea parintilor.

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s